Tatlı Saatim malzemeleri : (Pandispanyası için)
- 4 yumurta
- 4 fincan şeker
- 5 fincan un
- 1 fincan sıvıyağ
- 1 paket kabartma tozu
- 2 yemek kaşığı kakao (isterseniz sadede yapabilirsiniz)
Arası için :
- 1 paket vanilyalı puding ve tarife göre süt
Kekleri ıslatmak için :
- 1 bardak ılık su ve üçü bir arada nescafe
Tatlı Saatim Hazırlanışı :
Pandispanyamızı yapıp pişirdikten sonra soğumasını beklerken pudingimizi pişiriyoruz. Daha sonra kremşantini hazırlayıp dolaba atıyoruz.
Kek soğuduktan sonra çay bardağı ile kesip çıkan daireleride ortadan ikiye bölüyoruz. 1 çay bardağı nescafe hazırlayıp kekleri ıslatıyoruz ve hazırladığımız pudingden 1 er kaşık 1 yuvarlak kek arasına sürüp bir diğer kekle kapatıyoruz ve tekrar üzerine 1 kaşık puding sürüp hindistan ceviziyle süslüyoruz. Afiyet olsun.
Pandispanyamızı yapıp pişirdikten sonra soğumasını beklerken pudingimizi pişiriyoruz. Daha sonra kremşantini hazırlayıp dolaba atıyoruz.
Kek soğuduktan sonra çay bardağı ile kesip çıkan daireleride ortadan ikiye bölüyoruz. 1 çay bardağı nescafe hazırlayıp kekleri ıslatıyoruz ve hazırladığımız pudingden 1 er kaşık 1 yuvarlak kek arasına sürüp bir diğer kekle kapatıyoruz ve tekrar üzerine 1 kaşık puding sürüp hindistan ceviziyle süslüyoruz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder