MUZLU BİSKÜVİLİ TOPLAR TARİFİ

Malzemeler:
2 Adet muz (Püre halinde)
1.5 paket petibör bisküvi(dövülmüş)
50 gr. margarin (eritilmiş)
50 gr. beyaz çikoata (bennari usulu eritilecek)
1/2 su bardağı ceviz (iri dövülmüş)
1/2 su bardağı süt
1 yemek kaşığı pudra şekeri
1 yemek kaşığı kakao
Pasta süsü

Yapılışı:
Büyük bir kasede pasta süsü hariç tüm malzemeleri koyup, kaşıkla tüm malzemeler özleşene dek karıştırın. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp, elinizde yuvarlayın. Pasta süsüne bulayıp, truff kağıtlarına koyup, servis tabağına dizin.not: Petibör yerine muzlu bebe bisküvi , beyaz çikota yerine bitter çikolata kullanabilirsiniz.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

 
Sponsorlar : Seo Makaleleri | Seo Kelime
Copyright © 2013. Tatlı Saatim - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Seo Makaleleri