DAMLA ÇİKOLATA TARİFİ


Malzemeler:
- 1 paket çikolata (bitter çikolatanın yağ oranı sütlü çikolataya oranla daha düşük olduğu için kolay donma sağlıyor)
- Yağlı kağıt
- Glazür sıkma şişesi
Yapılışı:
  1. Çikolata benmari usul eritilir ve şişenin içine dökülür
  2. Çikolatanın sıvı kalması için, plastik glazür şişesini ılık su içinde bekletebilirsiniz.
  3. Yağlı kağıdın üzerine aralıklarla, istenilen boyutlarda, damlatılan sıvı çikolata dikkatli bir şekilde buzdolabına kaldırılıp donması sağlanır.
  4. Damla çikolatalar kullanıma hazır.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

 
Sponsorlar : Seo Makaleleri | Seo Kelime
Copyright © 2013. Tatlı Saatim - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Seo Makaleleri