- 1 lt süt
- 1 su bardağından 2 parmak az şeker
- 1-2 damla vanilya ektresi
- çeyrek çay kaşığı karbonat
Tatlı Saatim Yapılışı
Tüm malzemeleri derin bir tencereye koyup karıştırarak 1 saat 45 dakika kaynatın. Kaynadıkça koyulaşacaktır. Dibini tutmaması için özellikle katılaşmaya başladığı zamanlarda sürekli karıştırın.
Kavanoza koyup kahvaltılarda yada keklerde veya pastalarda kullanabilirsiniz.
Not: Serin ve kuru yerde muhafaza etmenizi tavsiye ederim. Buzdolabında şekerlenebiliyor.
Kavanoza koyup kahvaltılarda yada keklerde veya pastalarda kullanabilirsiniz.
Not: Serin ve kuru yerde muhafaza etmenizi tavsiye ederim. Buzdolabında şekerlenebiliyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder