ÇİKOLATALI MİLFÖY PASTACIKLAR TARİFİ

MALZEMELER
  • 8 adet kare milföy (tereyağlı superfresh)
  • 1 paket çikolatalı Krem Ole (Dr. Oetker)
  • 2 yemek kaşığı damla çikolata
  • 2 su bardağı süt
  • 1 adet muz
  • 40 gr. bitter çikolata
YAPILIŞI
Her kare milföyü 4 kare parçaya kesin. (32 kare olacak)
Yağlanmış tepsiye dizin.
180 C’de ısıtılmış fırında önce 10 dk. sonra fırın ısısını 170 C yaparak iyice kızarıncaya kadar pişirin. (Milföyler iyice kızarmalı)
Milföyler pişerken Krem Ole’yi 2 su bardağı süt ile çırpın. Katıca bir krema elde edin. Damla çikolataları karıştırın. Kremayı buzdolabında tutun.
Pişen milföyler soğuyunca herbirini ikiye ayırın. Kremadan sürün. Üzerine bir parça muz koyun ve kapatın. Üzerini sabitlemek için kürdan ile tutturun.
Bütün milföyler bitince çikolatayı benmari usulü veya mikrodalgada eritin.
Fırça veya kaşık ile milföylerin üzerine çikolatayı çizgiler halinde akıtın.
Buzdolabında tutun.Milföy kremadan etkilenip çabuk yumuşayacağı için aynı gün tüketin.Afiyet olsun
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

 
Sponsorlar : Seo Makaleleri | Seo Kelime
Copyright © 2013. Tatlı Saatim - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Seo Makaleleri