HALLEYLİ PASTA TARİFİ
Tatlı Saatim Malzemeleri:
- 20 Çikolata kaplamalı bisküvi
- 1 Paket toz şanti
- 1,5 Su b. süt
- 2 Çorba k. fındık
- 2 Çorba k. hindistan cevizi
- Damla çikolata
- Halley
Tatlı Saatim Hazırlanışı:
Çukur bir kaba streç film serin. Kabın içini bisküvilerle doldurun.
Kalan bisküvileri kırın.İçine sütle çırpılmış şantiyi karıştırın. Fındık
hindistan cevizi ve damla çikolatalar ilave edip hepsini karıştırın.
Bisküvi ile kaplı çanağın içine bu karışımı doldurun. Streç filmi
üzerine kapatın. Buzlukta sertleştikten sonra ÜZERİNE halleyleri yerleştirin dilimleyerek servis yapın.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder