Malzemeler:
                         Pandispanya için;
  • 4 Adet (orta boy) Yumurta
  • 4 Türk Kahvesi Fincanı Toz Şeker
  • 4 Türk Kahvesi Fincanı Un
  • 1/2 Çay Bardağı Sıvı Yağ
  • 3 Yemek Kaşığı Kakao
  • 3 Yemek Kaşığı (iri çekilmiş) Fındık
  • 1 Limon Kabuğu Rendesi
  • 1 Paket Kabartma Tozu
  • 1 Paket Vanilya
Arası için;
  • 1 Paket  Kakaolu Puding
  • 2,5 Su Bardağı Süt (Pudingi pişirmek için)
Yapılışı:
  • Yumurtaları ve şekeri krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yağı ekleyip biraz daha çırpın. Toz malzemeleri, limon kabuğunu ve fındığı ekleyip çok az karıştırın. Katı yağ ile yağlayıp, unladığınız 22 veya 24 cm. çapında bir kalıba karışımı dökün. 180 derecede ön ısıtma yapılmış fırında 30-35 dk. batırdığınız kürdan temiz çıkıncaya kadar pişirin. Kekiniz pişince ızgara tel üzerine alın ve soğumaya bırakın.
  • İyice soğuyan (ya da bir gün bekleyen) kekinizi ortadan ikiye ayırın.
  • Pudingi paketin üzerineki tarife göre pişirin, kabuk tutmaması için ara ara karıştırarak soğutun.
  • Kekin birinci parçasını tabağa koyun, pudingin yarısını üzerine yayın.
  • Kekin ikinci parçasını koyun ve kalan puding ile pastanın üzerini ve yanlarını kaplayın.
  • Üzerini arzu ettiğiniz gibi süsleyin. ( üzerine krem şanti sürmüş ve çok az çikolata eritip, desenler yapabilirsiniz)