3 Fincan un
3 Fincan şeker
1 Lt süt
1 Paket kremşanti
3 Fincan şeker
1 Lt süt
1 Paket kremşanti
Üzeri için:
1 paket çikolata sosu
2,5 bardak süt
Hindistan cevizi
1 paket çikolata sosu
2,5 bardak süt
Hindistan cevizi
Yapılışı:
Un şeker ve sütü top top olmayacak şekilde karıstırarak pişirelim.Ocaktan aldıktan sonra biraz ılınmaya bırakalım ve sonrasında 1 paket kremşantiyi toz halinde muhallebiye katalım , mikserle yaklasık 10 dk cırpalım Ve borcama dökelim..sonrasında çikolata sosunu hazırlayalım, tavukgöğsünün üzerine dökelim buzdolabına koyalım. Soguduktan sonra üzerini istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder