MUZLU TAVUK GÖĞSÜ RULOSU TARİFİ

Malzemeler:
1 litre süt
3 fincan un
3 fincan şeker
1 yemek kasığı tereyağı
1 paket vanilya
2 adet muz
1 paket hindistan cevizi
Yapılışı:
Unu şekeri ve vanilyayı derin bir kapta karıstır.Muhallebinin top top olmaması için sütü yavas yavaş ve karıstırarak ilave et.Tereyağınıda ilave ettikten sonra kısık ateşte kıvamına alana kadar pişir.Borcamın altını hindistan cevizi ile kapla üzerine ılınmıs olan muhallebiyi dök ve buzdolabında en az 3-4 saat beklet.Buzdolabından cıkarttıktan sonra muhallebiyi ortadan ikiye böl(böyle rulo yapması daha kolay oluyo)arasını muzla süsle ve rulo şeklinde sar.
AFİYET OLSUN.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

 
Sponsorlar : Seo Makaleleri | Seo Kelime
Copyright © 2013. Tatlı Saatim - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Seo Makaleleri