MEYVELİ MİLFÖY PASTA TARİFİ


Malzemeler ;
6 adet milföy hamuru
7 çorba kaşığı labne peyniri
7 çorba kaşığı pudra şekeri
1 adet muz ve kivi3-4 adet çilek

Yapılışı ;
Derin donrucudan çıkan milföy hamurlarını biraz yumuşaması için oda sıcaklığında bekletin.Fırını 200 dereceye ayarlayın.Biraz yumuşamış olan milföy hamurlarını ikişerli olarak üst üste koyun ve yanlardan bastırark birbirlerine yapışmasını sağlayın.Milföyleri fırın tepsisine yerleştirip önceden ısıttığınız fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.Pişen hamurları soğuması için bekleyin ve hamurların arasını bıçak yardımıyla kesin.(Tam kesmeden kapak gibi yapın.)
Karıştırma kabına labneyi ve pudra şekeri koyup mikserle iyice çırpın.Bu kremadan istediğiniz kadar ortası açılmış ola nmilföylerin arasına koyup üzerlerine küçük küçük doğranmış meyveleri yerleştirin.Hamurların üzerine pudra şekeri serpip servis edin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

 
Sponsorlar : Seo Makaleleri | Seo Kelime
Copyright © 2013. Tatlı Saatim - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Seo Makaleleri